Inovativne rešitve

Usmerjeni smo v razvoj in uporabo najsodobnejše tehnologije.

Potrebe sodobnega časa narekujejo vse hitrejše prilagajanje poslovanja. Sledimo tehnološkem razvoju in z vrhunsko ekipo sodelavcem ustvarjamo nove trende. Poslovnim partnerjem zagotavljamo najsodobnejše rešitve.

Integracija celovitih sistemskih rešitev

na področjih pro-avdio, pro-video, avdiovizualne, svetlobne, krmilne in telekomunikacijske tehnologije.

Projektiranje in svetovanje

na področjih sistemov ozvočenja, konferenčnih in prevajalskih sistemov, projekcijskih sistemov, svetlobne in scenske tehnike, sistemov za nadzor in upravljanje, video nadzornih sistemov ter broadcast sistemov.

Dobava in montaža sistemov 

pri vsakem projektu poskrbimo za dobavo, ustrezno namestitev, ustrezno delovanje, potrebno servisiranje in vzdrževanje opreme.

Lasten razvoj in proizvodnja

Kadar s tipskimi rešitvami ne dosežemo pričakovanih učinkov potrebne komponente izdelamo sami na ključ.

Zastopanje in distribucija

v projekte vključujemo le najboljše. Zastopamo najuglednejše svetovne blagovne znamke in ponudnike rešitev.

Inovativne IT rešitve

pri vseh projektih pripravimo ustrezno programsko podporo. Vedno predlagamo in izvedemo najustreznejšo IT rešitev.

Zgodovina

Temelje podjetja smo postavili v začetku osemdesetih, ko je dejavnost obsegala osvetljevanje, ozvočevanje in celovito tehnično podporo kulturnih, športnih, zabavnih in političnih prireditev. Naša rast in razvoj sta povezana z razvojem tehnologije in povečanjem pričakovanj naročnikov. Vzpostavili smo razvoj in proizvodnjo svoje opreme in svojo dejavnost posvetili načrtovanju in izvedbi tehnološko zaključenih rešitev. Leta 2004 smo postali del poslovne skupine AVC Group.
Z razvojem, uvajanjem novih tehnologij in širjenjem storitev smo z leti postali vodilno podjetje na področjih pro-avdio, pro-video in avdiovizualnih tehnologij, ozvočevalnih sistemov, kinematografske opreme, sistemov simultanega prevajanja, konferenčnih naprav, videonadzornih sistemov, IKT rešitev, multimedijske prezentacijske tehnologije, broadcast rešitev, inštalacij inteligentnih zgradb in video konferenčnih sistemov. Usmerjeni smo v razvoj in uporabo najsodobnejše tehnologije.

Vizija

Utrdili bomo vlogo vodilnega sistemska integratorja v srednji in jugovzhodni Evropi s ponudbo celovitih sistemskih rešitev na področjih pro-avdio, pro-video, avdiovizualne, svetlobne, krmilne in telekomunikacijske tehnologije.
Sledili bomo razvoju tehnologije in jo predstavljali trgu. Svojim poslovnim partnerjem bomo zagotavljali najsodobnejše rešitve.
Na vsakem koraku tesno sodelujemo z zunanjimi sodelavci, svojim zaposlenim pa omogočamo prijetno delovno vzdušje. Vodilna načela našega poslovanja bodo vedno zadovoljni poslovni partnerji, zaposleni in lastniki družbe.

Poslanstvo

Zasledujemo najnovejše trende in dosežke v tehnološkem razvoju. Zagotavljamo vrhunsko kakovost in optimalno ceno. S svojimi izkušnjami in znanjem izvedemo tudi najbolj zahtevne izzive s področja pro-avdio, pro-video, avdiovizualne, svetlobne, krmilne in telekomunikacijske tehnologije.

Vrednote

Zaposleni in delovno okolje
Zagovarjamo skupinsko delo, smo vrhunsko usposobljeni in visoko motivirani. Vestno izpolnjujemo zastavljene načrte, pri svojem delu pa smo kreativni in samoiniciativni. Vsem zaposlenim priznavamo enako vlogo ne glede na spol, versko ali rasno pripadnost. Krepimo prijateljske odnose in z učinkovito komunikacijo zagotavljamo dobro medsebojno razumevanje in varno ter zdravo delovno okolje.
Operativna učinkovitost
Z optimalnimi prijemi vodenja dosegamo operativno učinkovitost. Cilj naših strateških aktivnosti je doseganje nadpovprečnih rezultatov in zadovoljstvo naročnikov.
Predanost kakovosti
Osnovna načela politike podjetja temeljijo na nenehnem izboljševanju konkurenčne sposobnosti in stalni nadgradnji procesov ter kakovosti storitev. S tem namenom smo že leta 2001 sprejeli poslovnik kakovosti in pridobili certifikat ISO 9001:2000.
Družini prijazno okolje
Spoštujemo čas, ki ga delimo in čas, ki ostaja zaseben. Zavedamo se pomena samouresničevanja zaposlenih v domačem okolju in veliko pozornost namenjamo usklajevanju poklicnega in družinskega življenja.
Trajnostna naravnanost
Odgovorni smo do okolja. Skrbno izbiramo korake, s katerimi lahko pripomoremo k ustreznejši rabi virov. Iščemo nove poti in spodbujamo trajnostno naravnanost, odgovorno ravnanje in razvoj. Zavedamo se, da že majhne spremembe vplivajo na okolje, v katerem živimo.

ZAGOTAVLJAMO CELOVITO STORITEV

Dolgoročen partnerski odnos ustvarjamo z ekipo vrhunskih strokovnjakov, ki zagotavljajo celovite rešitve v vseh fazah sodelovanja. Stranka je v središču naše pozornosti. Projekte načrtujemo in izvajamo v skladu z najvišjimi standardi kakovosti.

KAKOVOST IN STROKOVNOST

Na vsakem koraku je kakovost naše vodilo. Izbiramo najsodobnejše komponente vrhunskih proizvajalcev. Sodelujemo z najuglednejšimi domačimi in tujimi ponudniki izdelkov in storitev.

OSEBNI PRISTOP IN REŠITVE NA KLJUČ

Strokovno se posvetimo vsem pričakovanjem in zahtevam. Vsak projekt izpeljemo optimalno glede na zastavljene cilje. Rešitve pripravimo na ključ.

INOVATIVNOST IN PRILAGODLJIVOST

Vedno iščemo nove rešitve, ki bodo kar najbolje uresničile zastavljene cilje naročnika. Ponosni smo na svoje znanje in sposobnost razmišljanja izven okvirjev.

DOLGOLETNA TRADICIJA IN IZKUŠNJE

Smo vodilno podjetje v srednji in JV Evropi za integracijo celovitih sistemskih rešitev na področju pro-avdio, pro-video, avdiovizualne, svetlobne, krmilne in telekomunikacijske tehnologije. V celotni regiji smo uresničili številne najzahtevnejše projekte.

Področja delovanja

Na ključ izvedeni projekti vključujejo celoten proces vse od načrtovanja, projektiranja, dobave, izvedbe in produkcije do končne namestitve.

Sistemi ozvočenja

Konferenčni in prevajalski sistemi

Projekcijski sistemi

Hologrami

Doživljajske sobe

Simulatorji gibanja

Sistemi za nadzor in upravljanje

Video nadzorni sistemi

Broadcast sistemi

IT rešitve

Svetlobna in scenska tehnika

Inovativne rešitve

Vedno iščemo nove rešitve, ki bodo kar najbolje uresničile zastavljene cilje naročnika. Ponosni smo na svoje znanje in sposobnost razmišljanja izven okvirjev.

Poglejte naše rešitve

Uspešni projekti

Prizadevamo si slišati, razumeti in izpolniti vsa pričakovanja svojih strank. Zadovoljstvo naročnika je glavno vodilo pri našem delovanju.

Poglejte naše reference