Gorica pri Slivnici, Slovenija

Novoustanovljena podjetja svoje prve poslovne korake lahko izvedejo v prostorih, ki omogočajo celovito infrastrukturo za delovanje. Podjetniški inkubator jim pomaga pri razvoju podjetij z zagotavljanjem celotnega obsega storitev. Na voljo so tudi različna izobraževanja o aktivnostih, ki spremljajo vsa podjetja na pravnem, računovodskem, trženjskem, kadrovskem ali drugem področju.

V letu 2023 so v Savinjski regiji na Štajerskem pod okriljem Razvojne agencije Kozjansko (povezava) odprli podjetniški inkubator AUREA. Ponuja najsodobnejšo opremo, ki jo mlado podjetje potrebuje. Podjetnikom so ob njihovem začetku na voljo novi opremljeni prostori, multimedijska soba s sistemom za videokonference, konferenčna dvorana za srečanja, dve kuhinji in skupini prostor.

V TSE smo sodelovali pri pripravi tehnične rešitve, projektne dokumentacije in dobave in namestitve najsodobnejše opreme za avdio, video in konferenčne sisteme. Podjetniški inkubator AUREA (povezava) tako svojim uporabnikom omogoča najvišjo dodano vrednost v vsakodnevnih procesih.

Investitor projekta je Občina Šentjur s sofinanciranjem Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenija.