Amsterdam, februar, 2020; Integrated Systems Europe (ISE) je največji sejem profesionalnih avdiovizualnih in sistemskih integracij na svetu. Privablja strokovnjake in posrednike s področja AV in končne uporabnike, ki jim služi.

Navkljub mednarodni zdravstveni krizi, ki je divjala po Evropi, so organizatorji ISE 2020 pripravili živahno razstavo in zanimiv program, vključujoč konference, osrednje vsebine in usposabljanja.

Štiridnevni sejem, ki je potekal v Amsterdamu, je v svojem zadnjem letu privabil več kot 1300 razstavljavcev in več kot 116.000 obiskovalcev – leta 2021 se namreč seli v razstavni kompleks Fira de Barcelona.

Na štirinajstih konferencah, ki so potekale na dveh prizoriščih, so udeleženci obravnavali poslovne strategije in tehnološke trende v najširšem doslej naslovljenem razponu vertikalnih trgov. Zelo dobro sprejet program je vključeval tudi predstavitev Konference nadzornih prostorov (Control Rooms Summit) in predstavitev linije pametnih delovnih mest (Smart Workplace Track) v povezavi s Konferenco o pametni gradnji.

»Covid-19 trenutno vpliva na naše vsakdanje življenje. Toda številne spremembe, ki jih zdaj uvajamo, bodo odmevale tudi, ko bo obvezna izolacija odpravljena. Skupnost za AV in sistemsko integracijo nosi osrednjo vlogo pri oblikovanju sveta po Covidu,« so poudarili organizatorji.

Preberite še:

Kaj je ISE (povezava)

 

 

mlampret

Author mlampret

More posts by mlampret